A Katrin Academy megjelenése a Katrin.com oldalán – Növekvő online támogatás a Katrin partnerei számára

Három sarokkövünk, az Easy, az Insightful és a Trustworthy értelmében minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy jobb üzletet biztosíthassunk partnereink részére testre szabott megoldások kínálatával – online, a Katrin.com oldalon is.

A Katrin Akadémia oktatóprogramja mindenkinek szól, aki mosdókkal vagy mosdókban, vagy ipari munkahelyeken dolgozik. Az Akadémia szeptemberben indul a Katrin.com oldalon, a személyes képzés illetve a munkaidő keretén kívül is felkínálva szakértelmünket és piaci ismereteinket partnereink részére.

Katrin Akadémia Online – Tekintse át, hogy jobb üzleteket köthessen a Katrin termékekkel!

  • a Katrin fenntarthatóságot, kézhigiéniát és termékeket illető eljárásmódját illető tudnivalók
  • Katrin számítási segédeszközök, anyagok és ellenőrző listák
  • könnyen használható bármely készülékkel
  • könnyű hozzáférés a nap 24 órájában
  • a következő nyelveken elérhető: angol, német, finn, svéd, szlovák és lengyel

Tekintse meg az Akadémia online változatát (angol nyelven)! >

Célunk, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb feltételeket nyújtsuk az ideális Katrin megoldás ügyfeleik számára történő felkínálásához és ezúton elősegítsük az Ön vállalkozását.

Maradjon velünk további hírekért a Katrin.com aktualizálásait illetően és adjon visszajelzést a Katrin.com oldalról kapcsolati űrlapunk használatával.

KATRIN.COM FEJLESZTÉS:
A Katrin weboldal fejlesztésének célja a a Katrin értékesítési hálózatnak nyújtott online szolgáltasok javítása. A fejlesztési munka céljai: felhasználóbarátság, javított hozzáférés, képzési tartalmak és segédeszközök. Mindezekkel partnereink értékesítési és marketing hálózatát szeretnénk jobban támogatni. A weboldal fejlesztése állandó folyamat, mely az évente összegyűjtött, ügyfelektől kapott visszajelzésekre alapul és könnyen érthető adagokban kerül közzétételre.