Termék infó

Katrin termék és termékcsoport kereső a nemzetközi oldalon áll rendelkezésére.

Segítségre van szüksége?

Különböző helyekre különböző higiéniai megoldások szükségesek. Ügyfelei és alkalmazottai elégedettsége szorosan összefügg intézménye légkörével. Akár futballstadionban, akár élelmiszeripari munkahelyen vannak mosdóhelyiségei, a Katrin szakemberei felmérik szükségleteit, és megtalálják az Önnek leginkább megfelelő megoldást.

  • Mosdóhelyiség megoldások: ossza meg mosdóhelyiségét bizalommal, és fordítsa vállalkozása előnyére. A megfelelő mosdó érezteti ügyfeleivel a megbecsülését.
  • Ipari higiénia megoldások: alakítsa ki munkahelyét úgy, hogy hatékonyan és gazdaságosan működjön. A megfelelő kéztörlő-megoldásokkal pozitívan befolyásolhatja az egész munkakörnyezetét, és nagyszerű eredményeket érhet el!
  • A higiénia a sikert terjeszti: a fertőző betegségek a munkáltatóknak sok idejébe és pénzébe kerülnek. Szeretné megtudni, hogyan válhat a higiénia intézményének a fő sikertényezőjévé? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

→ Hogy megtalálja az Ön számára megfelelő megoldást, lépjen kapcsolatba a Katrin képviselőjével.

  • A Katrin termékkinálata a legszélesebb a piacon. Minden termékünk megfelel a professzionális higiéniai követelményeknek, amely remek eredményekkel büszkélkedhet, stílusos és felelősségteljesen viszonyulva a környezetvédelméhez

Termékeinkről bővebben itt olvashat:

→ Adagoló katalógus (PDF)
→ Katrin terméklista (angolul)
→ Katrin termékkereső (angolul)

→ Keresse meg a tökéletes megoldást (angolul)

BIM objektumok Katrin adagolókba professzionális használathoz