Márka Katrin

Márka Katrin

Több, mint 30 országban jelen levő Katrin márkánk jól bevezetett az északi és a többi európai országban is.

A Metsä Group – egy felelősségteljes, magas minőségű termékeket főként megújuló északi fából gyártó finn erdészeti csoport – tagjaként erőteljes és megbízható üzleti partnerek vagyunk, velünk biztos lehet a sikeres és hosszan tartó ügyfélkapcsolatban.

Katrin márkánkkal ügyfeleink életét és az üzleti partnerként velünk folytatott együttműködést szeretnénk megkönnyíteni számukra. Testreszabott, ügyfeleink szükségleteihez illesztett megoldásokat kínálunk.

Mindig arra törekszünk, hogy teljesítsük ügyfeleink elvárásait. Ügyfeleink és partnereink a Katrinnal többszörös előnyre számíthatnak: Biztosítjuk a környezeti, társadalmi és gazdasági hatások tökéletes egyensúlyát.

Víziónk lényege, hogy a következő alapértékeket megtestesítő márkaként szeretnénk ügyfeleink elismerését megszerezni:

  • Easy (Egyszerű) – segítünk ügyfeleinknek üzleti tevékenységük javításában és leegyszerűsítésében (hasznos értékesítési eszközök és növekedést támogató szolgáltatások kínálatával)
  • Insightful (Megalapozott) – piaci ismereteinkre alapozva testreszabott megoldásokat és üzleti lehetőségeket kínálunk
  • Trustworthy (Megbízható) – a partnerkapcsolat minden tekintetében megbízhatóak vagyunk, a terméktől kezdve a teljes értékláncon át

A kezdetek
Katrin AfH márkánk 1974-es bevezetésekor az első európai ipari használatú papírtörölköző márka volt. A “Katrin” szó az 1765-ben alapított Metsä Tissue Katrinefors gyár nevéből származik. A ma ismert márka és termékek eredetéül szolgáló gyárat az alapító feleségéről nevezték el.