Cégünk

Felelősségteljes erdészeti csoport

Katrin márkatermékeinket és -megoldásainkat a Metsä Tissue állítja elő, mely papírtörölköző, sütő-, valamint főzőpapírok európai vezető gyártója. A Metsä Tissue a fogyasztók és professzionális vásárlók segítségére van az egészség, higiénia, otthoni jólét, munka és szabadidő során. Katrin márkánkon kívül többek között a továbbiakkal is rendelkezünk: Lambi, Mola, Serla, Tento és SAGA.

A Metsä Tissue a Metsä Group – egy 30 nemzetközi piacon aktív és hét különböző országban gyártóüzemekkel rendelkező finn erdészeti vállalat – tagja, körülbelül 9300 dolgozót foglakoztat, mely nagyon erős és megbízható háttérként szolgál a stabilitás és hosszantartó partnerkapcsolatok biztosításához.

A Metsä Group-nál végzett összes tevékenységet átszövi a fenntartható fejlődés nemzetközi alapelveinek betartása iránti és etikus munkamódszereket megkövetelő elkötelezettségünk. Mindig szem előtt tartjuk tevékenységeink társadalmi, környezeti és gazdasági hatásait.

A teljes fa értékláncban jelen vagyunk, beleértve a papírtörölközőket és főzőpapírokat, kartont, pépet, fa termékeket, valamint a faellátási és erdészeti szolgáltatásokat. A fa- és rostterületen megalapozott szakértelmünket azokra a területekre koncentráljuk, melyeken egyértelmű versenyelőnnyel rendelkezünk és sikeres jövőre számíthatunk. Az összes általunk felhasznált fa nyersanyag teljes mértékben követhető. A természetes forrásokért folyó nagyon szoros verseny következtében a megújuló nyersanyagokból készített termékek iránt magas a kereslet.

További információk a Metsä Csoportról (English) >